Членови на Здружението на студенти на Меѓународен Славјански Универзитет на прием за студентски организации по повод отворањето на Europe House

Еразмус+ контакт семинар за Западен Балкан
12 ноември 2019
Се одржа првиот дел од работилниците за Деновите на психологија на МСУ
15 ноември 2019

Членови на Здружението на студенти на Меѓународен Славјански Универзитет на прием за студентски организации по повод отворањето на Europe House

Членови на Здружението на студенти на Меѓународен Славјански Универзитет на покана на амбасадорот на Европската Унија во Република Северна Македонија, Неговата Екселенција Самуел Жбогар, на 12 ноември 2019 присуствуваа на приемот за студентски организации кој се одржа по повод отворањето на Europe House.