10 Академии за 10 модерни професии – Генијален попуст од 15% само за студентите на МСУ на сите Семос Академии до 8-ми март

Победа за нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет
21 февруари 2022
Конкурс за средношколски есеи – 2022
21 февруари 2022

10 Академии за 10 модерни професии – Генијален попуст од 15% само за студентите на МСУ на сите Семос Академии до 8-ми март

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и СЕМОС Едукација годинава ја интензивираат соработката и заеднички овозможуваат поволни услови за унапредување на вашите знаења.

По тој повод сите студенти на МСУ добиваат 15% попуст на сите Семос Академии за пријавување до 8-ми март. За да го добиете попустот прикажете го Вашиот индекс од МСУ при упис на Семос Академиите. За повеќе информации, кликнете овде.

Почеток: 14 март 2022.Зошто Семос Академија?


  • Најдолги и најтемелни програми;
  • Официјални програми според најпрестижните светски IT брендови Microsoft, Autodesk, Adobe, Unity;
  • Менторство од докажани експерти во областа;
  • Максимум пракса-минимум теорија;
  • Работа на реални проекти за реални клиенти-компании;
  • Членство во Кариерниот центар кој ќе те поддржи во процесот за апликација за пракса или вработување во компании соработници и талент партнери;
  • Компаниите ги препознаваат студентите од Семос Академиите;
  • НОВО: Бесплатен курс за фриленсинг во вредност од 9000 денари за сите слушатели на Семос Академиите

Закажете повик на следниов линк.