Во Киноверзум се одржа Stand-up comedy show со Ивана Наскова и Срѓан Слијепчевиќ

Пријавување за штандови на Новогодишен фестивал и базар • 22, 23 и 24 декември 2022
13 ноември 2022
Одржана презентација од вработените на ЈП Службен весник на РСМ на кампусот на МСУ
15 ноември 2022

Во Киноверзум се одржа Stand-up comedy show со Ивана Наскова и Срѓан Слијепчевиќ

Во Киноверзум на Меѓународен Славјански Универзитет во Свети Николе на 11.11.2022 се одржа Stand-up comedy show со Ивана Наскова и Срѓан Слијепчевиќ. Студентите на МСУ можеа да го проследат настанот по специјални цени. Дополнително, Киноверзум, единственото универзитетско 3D кино, додели и бесплатни влезници за настанот на студентите на МСУ.