Студент од Славјански на летна школа во Москва

Новиот придонес на ТГУ во развојот на односите меѓу Русија и Балканот
4 јули 2016
ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет
10 август 2016

Студент од Славјански на летна школа во Москва

Нашиот студент Симеон Христовски во моментов е на летна школа во Москва, Русија која е организирана од нашиот партнерски универзитет – Московскиот државен областен универзитет https://mgou.ru/

На школата учествуваат студенти и од Германија, Франција, Полска, Чешка, Босна и Херцеговина, Србија, Грција, Кина и Индија.

01 02 03 04

За да го прочитате написот од нашиот партнерски универзитет кликнете овде.