Славјански на LEAP Summit во Загреб

Се одржа финалето од Ораторски денови 2017
5 мај 2017
Славјански на отворен ден во гимназија СОУ „Кочо Рацин“ – Свети Николе
12 мај 2017

Од 11-ти до 13-ти мај се одржува LEAP Summit во Загреб, Хрватска. Делегација од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ заедно со уште 1500 учесници од повеќе од 40 држави гостува на овој тридневен настан.

На самитот акцентот е ставен на теми поврзани со претприемништвовто, иновациите, развој на бизнисот, лидерство, креативност, успешни приказни и напредување во кариерата.

Во рамки на самитот предвидени се бројни предавања, работилници, панел дискусии…