Се одржа деветтото предавање од ППП – „Воведување на нов модел на процена на деца и млади со попреченост во Р. С. Македонија“ од проф. д-р Анита Ристеска и Горан Петрушев

Претседателот на Интернационалниот Универзитет Еуропа Прима, Амабасадорот Јордан Плевнеш, на проф. д-р Јордан Ѓорчев му го врачи специјалното издание на неодамнешното доделување на наградата ГРАНД ПРИ
16 мај 2022
Проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен одбор на МСУ беше дел од отварањето на конференцијата „Управување со човечки ресурси – од кризни акции до визии за одржлив развој“
23 мај 2022

Се одржа деветтото предавање од ППП – „Воведување на нов модел на процена на деца и млади со попреченост во Р. С. Македонија“ од проф. д-р Анита Ристеска и Горан Петрушев

„Воведување на нов модел на процена на деца и млади со попреченост во Р. С. Македонија“ е деветтото предавање во рамките на Платформата за психолошка поддршка. Предавањето се одржа на 17.05.2022 година со почеток од 19:00 часот.

Предавањето го водеше проф. д-р Анита Ристеска од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет и Горан Петрушев, претседател на МКФ и имаше над 500 учесници.

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.