Пјотр Мистал, Мухамет Исмаил Турак, Харун Ајхан, Тарик Дегирменциоглу во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Нашиот професор Марјан Николов е член на Управувачкиот комитет на „COST-акцијата на ЕУ за меѓувладина координација од локално кон ЕУ владеење“
14 јуни 2022
МСУ додели 3 ваучери на матурантите од Битола на големата градска матурска забава
15 јуни 2022

Пјотр Мистал, Мухамет Исмаил Турак, Харун Ајхан, Тарик Дегирменциоглу во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Пјотр Мистал од Универзитетот Јан Кохановски, Полска и Мухамет Исмаил Турак, Харун Ајхан, Тарик Дегирменциоглу  од Универзитетот Ерзинџан Бинали Јилдирим, Република Турција деновиве се во посета на МСУ во рамки на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за наставен/административен кадар.

Во рамки на вчерашната посета на универзитетот (14 јуни 2022) остварија средба со претседателот на Управен одбор на Меѓународен Славјански Универзитет, проф. д-р Јордан Ѓорчев и вработените во Канцеларијата за меѓународни односи при МСУ.