На Славјански се одржа ЕЕО забава со Димитар Андоновски, Влатко Лозаноски, Ивана Наскова и група Clique

Трет ден од Новогодишниот фестивал и базар
29 декември 2017
Покана за интерактивна практична работилница „Говор на тело“
15 јануари 2018

На Славјански се одржа ЕЕО забава со Димитар Андоновски, Влатко Лозаноски, Ивана Наскова и група Clique

EEO забавата се оддржа на 29-ти Декември (петок) со почеток од 16:30 часот во Ресторан „Златна Москва“. Настанот беше во организација на ОЖОСВН и беше организиран за подигнување на свеста кај граѓаните за штетните влијанија на Електричниот и Електронскиот Отпад. Настанот се спроведува во рамките на кампањата Мрдни со прст.

На настанот гостуваа музичките ѕвезди (и наши студенти) Димитар Андоновски и Влатко Лозаноски, стенд-ап комичарката Ивана Наскова и групата за модерни танци Clique.