МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од ОСУ „Мирко Милески” – Кичево

На МСУ во Свети Николе се одржа 50-ти јубилеен тракторски натпревар на средните стручни училишта
12 мај 2022
МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ „Коле Нехтенин“ – Штип
14 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од ОСУ „Мирко Милески” – Кичево

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 10 мај 2022 година (вторник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите од ОСУ „Мирко Милески” – Кичево.

Покрај можностите за студирање, матурантите беа запознаени и со студентскиот живот на МСУ, активностите кои ги организираат нашите студенти, можностите за стипендии и останатите отворени конкурси.