МСУ најавува соработка со шампионот во бодибилдинг Тоше Зафиров во областа на спортската психологија

Електронски семестрален лист – упис на нов семестар 2020/2021
7 септември 2020
МСУ во новата академска година оди онлајн – сите предавања онлајн почнувајќи од октомври
12 септември 2020

МСУ најавува соработка со шампионот во бодибилдинг Тоше Зафиров во областа на спортската психологија

Заедно со шампионот во бодибилдинг Тоше Зафиров – HE Group подготвуваме нов проект од областа на спортската психологија. Наскоро ќе ги објавиме сите детали.