Мерве Ердегер од Хасан Калионџу универзитетот во Газијантеп, Република Турција, во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Студентски блог: Можеш да кажеш НЕ, а сепак да си добар човек – Јована Михаела Цингар
19 март 2021
Покана за онлајн трибина „Криза во културата и/или култура во кризата”
20 март 2021

Мерве Ердегер од Хасан Калионџу универзитетот во Газијантеп, Република Турција, во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Мерве Ердегер од Хасан Калионџу универзитетот во Газијантеп, Република Турција, деновиве е во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за академски кадар.

Во рамки на денешната посета таа оствари средба со заменик претседателот на Управен одбор на МСУ, м-р Борче Серафимовски и м-р Милена Спасовска.