Д-р Хатиџе Аслан од Универзитетот Фират од Елазиг во посета на МСУ

Ручек за пензионираните професори од МСУ
5 јули 2021
278 години од раѓањето на големиот руски поет Г. Р. Державин
14 јули 2021

Д-р Хатиџе Аслан од Универзитетот Фират од Елазиг во посета на МСУ

Д-р Хатиџе Аслан од Универзитетот Фират од Елазиг, Република Турција, деновиве е во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за административен кадар.

Во рамки на денешната посета (8 јули 2021) таа оствари средба со претставници од Канцеларијата за меѓународни односи.