Видан Насков за ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

Одржано предавање на тема Психолошка сигурност за време на пандемијата Ковид – 19
29 октомври 2021
Нашиот соработник Јуриј Сараев, руски доктор по атомска енергија, пред неколку години во интервју за Утрински весник зборуваше за кризата со електричната енергија
30 октомври 2021

Видан Насков за ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

На ден 29.10.2021 година (петок) во Спортската сала „Цар Самоил“, г-дин Видан Насков, нашиот сограѓанин кој живее и работи во Шведска, на нашите ракометарки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет им подари спортска опрема и реквизити.
 
Му благодариме за овој убав гест. Во знак на благодарност нашиот клуб му додели плакета за досегашниот придонес за развојот на женскиот ракомет во нашиот град.