Доколку сакате да издадете Ваша публикација преку нашата издавачка куќа Меѓународен центар за славјанска просвета, Ве молиме пополнете ја апликацијата. По разгледување на Вашето барање, ќе бидете контактирани на Вашиот телефонски број или на е-маил адресата која ја имате оставено.Апликација