ректор

1 February 2019

Избор на нов ректор на МСУ

Денес, на 1-ви февруари, во Свети Николе на седница со која раководеше претседателот, проф. д-р Васко Стамевски, сенатот избра нов ректор на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. […]
18 October 2016

Official meeting at the rector at Tambov University, PhD Vladimir Stromov.

Today our students who are on student exchange in Russia were on official meeting  at the rector of Tambov University, PhD Vladimir Stromov. After the formal meeting, […]