есеј

19 February 2018

Competition for high school essays – 2018

Winners of the competition for high school essays – 2018 Out of the total 234 essays written by 209 talented authors, the jury singled out the […]
27 March 2017

Конкурс за средношколски есеи – 2017

Победници од конкурсот за средношколски есеи – 2017 Од пристигнати вкупно 206 есеи напишани од 170 талентирани автори, жирито ги издвои следниве победници: 1 место – Мартин Миљев – СОУ […]