Зошто да не изберете нас?

Во прилог се само дел од нашите минати активности спроведени од Еразмус+ програмата во делот на мобилност на наставен и административен кадар

16 мај 2022

Гуслах Ујар и Туба Озтуран во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Гуслах Ујар и Туба Озтуран од Универзитетот Ерзинџан Бинали Јилдирим, Република Турција, деновиве се во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на […]
10 мај 2022

Доц д-р Mустафа Ешкису, асистент Мурат Аќиркан, асистент Намик Кемал Хасполат и асистент Огужан Челик во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Доц д-р Mустафа Ешкису, асистент Мурат Аќиркан, асистент Намик Кемал Хасполат од Факултетот за образование при Универзитетот Ерзинџан Бинали Јилдирим, Република Турција и асистент Огужан Челик […]
9 мај 2022

Доц. д-р Нуртен Озтурк и доц. д-р Елиф Румејса Гурбуз во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Доц. д-р Нуртен Озтурк од Факултетот за правни науки при Универзитетот Хаџи Бајрам Вели во Анкара, Турција и доц. д-р Елиф Румејса Гурбуз од Факултетот за […]
5 мај 2022

Викторија Велкова од Канцеларијата за меѓународни односи на МСУ зема учество на INNOVATE SEMINAR во Шведска

Викторија Велкова од Канцеларијата за меѓународни односи на Меѓународен Славјански Универзитет зема учество на INNOVATE SEMINAR во рамките на Еразмус+ програмата. Семинарот се одвиваше во малиот […]
15 април 2022

Конкурс за мобилност на студенти во рамки на програмата Еразмус+ 2022/2023

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ клучна акција KA131 на Европската комисија, Канцеларијата за меѓународни односи на Меѓународниот Славјански Универзитет распишува КОНКУРС Акција 1: Индивидуална мобилност за […]
14 април 2022

Проф. д-р Снежана Живковиќ и доц. д-р Тамара Раденовиќ од Универзитетот во Ниш одржаа предавање на МСУ во Битола

На 14 април 2022 година (четврток) на кампусот на Меѓународен Славјански Универзитет во Битола се одржа панел дискусија и предавање на студенти од Факултетот за безбедносно […]
11 април 2022

Доц. д-р Тамара Раденовиќ и проф. д-р Снежана Живковиќ во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Доц. д-р Тамара Раденовиќ и проф. д-р Снежана Живковиќ од Факултетот за безбедност при работа од Универзитетот во Ниш, Србија деновиве се во посета на МСУ […]
14 март 2022

Борис Зарков, Нонна Благова, и проф. Валентин Василев во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Борис Зарков, Нонна Благова, и проф. Валентин Василев од Висока школа за безбедност и економика – Пловдив, Бугарија, деновиве се во посета на МСУ во рамките […]
14 февруари 2022

Габриела Матискова од Универзитетот Масарик во Брно, Чешка ќе студира на МСУ еден семестар

Габриела Матискова од Универзитетот Масарик во Брно, Чешка, деновиве е во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за студенти. Таа […]
12 февруари 2022

Лиса Хенеке од Германија студираше еден семестар на МСУ и го споделува нејзиното искуство како Еразмус+ студент

Во октомври претходната година Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и посака добредојде на Лиса Хенеке, студентка која дојде на Еразмус+ мобилност, од Универзитетот Лајбниц во […]