Во прилог се само дел од нашите минати активности спроведени од Еразмус+ програмата во делот на мобилност на наставен и административен кадар

12 јуни 2024

Претставници и студенти од МСУ присуствуваа на годишниот настан на Делегацијата на Европската Унија за промоција на Еразмус+ вмрежување

На 10. јуни претставници и студенти од Меѓународен Славјански Универзитет присуствуваа на годишниот настан кој секоја година Националната агенција за европски образовни програми го реализира заедно […]
11 јуни 2024

Еразмус+ мобилност: административен кадар од Универзитетот „Фатих Султан Мехмет Вакиф“ – Истанбул на МСУ

На 10. јуни, Серкан Арпакај од Универзитетот Фатих Султан Мехмет Вакиф – Истанбул го посети Меѓународен Славјански Универзитет во рамките на програмата Еразмус+, во делот на […]
31 мај 2024

Еразмус+ мобилност: административен кадар од Универзитетот Гелисим – Истанбул во посета на МСУ

Каан Кочали од Универзитетот Гелисим во Истанбул, Република Турција во месец мај го посети Меѓународен Славјански Универзитет во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност […]
31 мај 2024

Еразмус+ мобилност: административен кадар од Истанбул, Турција на МСУ

Во рамките на Еразмус+ програмата Меѓународен Славјански Универзитет во месец мај 2024 година беше домаќин на административен кадар од Турција, Фатих Месут Јалчинкаја и Енес Осман […]
23 мај 2024

Студенти од ВУСИ од Пловдив, Бугарија на Еразмус+ мобилност за пракса на МСУ

Во тек на месец мај 2024 година Меѓународен Славјански Универзитет беше домаќин на студенти од Високата школа за безбедност и економика (ВУСИ) од Пловдив, Бугарија, во […]
22 мај 2024

Студенти од Меѓународен Славјански Универзитет на младинска размена во Романија

Вкупно шест студенти од Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет учествуваа на младинска размена во Романија за Еразмус+ проектот насловен “Get Involved for a Clean […]
9 мај 2024

Еразмус+ мобилност: професорка од Турција на Меѓународен Славјански Универзитет

Во рамките на Еразмус+ програмата Меѓународен Славјански Универзитет е домаќин на професор од Турција, д-р Елиф Чимшир од Анадолу Универзитет [25. Април]. Нeјзината посета беше исполнета […]
20 април 2024

Божидар Митев од Факултетот за психологија на Еразмус+ мобилност во Хрватска

Божидар Митев, студент на Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет во Св. Николе, во моментов е на Еразмус+ мобилност во Универзитетот „Јосип Јурај Штросмаер“ во […]
9 април 2024

Еразмус+ мобилност: професори од Турција на Меѓународен Славјански Универзитет

Во рамките на Еразмус+ програмата Меѓународен Славјански Универзитет е домаќин на двајца професори од Турција: д-р Сахил Сечкин Ерол од  Универзитетот Бандирма Ониеди Ејлул [17. Септември] […]
11 март 2024

Професори од Техничкиот универзитет во Габрово, Бугарија во посета на МСУ

Во рамките на Еразмус+ програмата која овозможува мобилност на наставен и административен кадар, Меѓународен Славјански Универзитет беше домаќин на тим професори од Техничкиот универзитет во Габрово, […]