интервју

22 June 2019

Интервью с парапланеристом Борьяном Йовановским

Мы рады представить вам интервью с парапланеристом и нашим выпускником Борьяном Йовановским, с помощью которого вы можете прочитать о том, какой вид спорта является параглайдинг. Как […]
13 June 2019

Студентите од клубот на психолози при МСУ спроведоа интервју со проф. д-р Кети Несторовска

Со задоволство Ви го носиме интервјуто на еден врвен професор од Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“, професор доктор Кети Несторовска. Додека предава по предметите социологија, […]
14 March 2017

На Славјански гостуваа професорки од Северно-Кавкаски Федерален Универзитет од Русија

Кон крајот на февруари 2017 на Славјански гостуваа Ирина Штапова и Елена Џурбина, професорки од Северно-Кавкаскиот Федерален Универзитет од Пјатигорск, Русија. Целта на нивната посета беше проучување на […]